Til forsiden   Kontakt  

Bemærk ...

Krolf infomøde 15. maj 2018 Mesterskabsdommere i DAI Poul Sørensen fejret – 25 år i DAI Bækkenbundsseminar Krolfturnering 2018 Program Indefodboldturnering 2017-2018 i Hasselager DAI i Aarhus Festuge Krolf i Spøttrup Motion og Sport i Rødding Naturmotionstur 1. certificerede lokalcenter i Aarhus Bevæg dig for livet - senior KOM OG VÆR MED Ny aktivitet i din forening - kanonsucces

Krolf infomøde 15. maj 2018

Ny møde dato 15. maj klokken 14:00, Randers Krolf, Gl. Viborgvel 50, Randers

På grund af sammenfald med et andet arrangement er datoen fra den 8. maj flyttet til den 15. maj klokken 14:00

Tilmelding til Ole W Jørgensen: owj@tdcadsl.dk


Mesterskabsdommere i DAI

Hej alle

Landsudvalget har på Idrætsforum besluttet at alle dommere skal op til ny prøve og det gælder alle der uddannet FØR 2017.

Der vil op til 2020 blive afholdt flere kurser så vi har dommere nok til vi i 2020 skal afholde DM i region Midtjylland.

Krolfudvalget


Poul Sørensen fejret – 25 år i DAI

Der var god stemning i Øster Brønderslev forsamlingshus, da næsten 150 personer havde valgt at fejre Poul Sørensen og hans 25 års jubilæum som idrætskonsulent i DAI. Scenen var sat til en festlig dag med særdeles god mad efter Pouls smag - flødekartofler og helstegt pattegris. Der blev holdt flere taler, her iblandt fra Pouls kortklub, som mente at der var visse sammenligninger med ”Polle fra Snave” og så vores ”DAI Polle”. Der var også en hilsen fra Forbundsledelsen ved forbundssekretær Palle Thomsen, som roste Poul Sørensens indsats for DAI, herunder hans ekstraordinære andel i, at krolf er blevet så populært i vores idrætsforbund.

Poul Sørensen var som vanlig i hopla og taknemmelig for, at der var så mange foreningsfolk, frivillige, kolleger og familie, der ville give ham en så god dag. Der var dog ikke nok rødbeder.

 


Bækkenbundsseminar

Den 22. marts 2018 blev der holdt bækkenbundsseminar i Spøttrup Motion og Sport.

Godt kursus med 31 deltagere, hvor alle fik noget godt med hjem.

Gitte Skovdal var underviser og gav en god undervisning.


Krolfturnering 2018

Så er vi klar til at sætte turneringen igang og i år er der 51 hold plus 8 hold i Århus Kaffecup - ialt 59 hold.

Pulje 13 er 3 holds puljer og vi vil gerne hvis der er klubber der kan stille med ekstra hold så de også kunne blive 4 i puljen. Ændret i pulje 8 og 12 idag 02-05-18 kl. 22.00
Kontakt Ole W på mail: owj@tdcadsl.dk eller mobil: 40631909

Program: Krolfturnering_2018_Midtjylland.pdf      Stilling.pdf

Spillesteder: Spillesteder.pdf

Sammentællingsskema: Sammentalling_3_klubber_m_formel.xlsx

Kaffecup: Aarhus_Kaffe_Cup_2018_Hold.pdf  Stilling_Kaffe_Cup.pdf


Program Indefodboldturnering 2017-2018 i Hasselager

NYT Program til indefodboldturneringen KHIF Hallen - et hold var ikke kommet med i programmet.

Program_KHIF_2017-2018.pdf  Stilling: Stilling_2017-18_KHIF.pdf


DAI i Aarhus Festuge

 

  Regionsformand Aase Klitte Holmgren interviewes.

 

 

Pressen var til stede, da DAI region Midtjylland i Aarhus Festuge holdt Krolfens Dag foran Musikhuset.

Der var lavet en lille 6-huls bane samt nogle små prøvebaner, hvor der kunne vindes chokolade for de dygtigste.

De unge mennesker dystede med de mere erfarne, og de troede i deres ungdommelige kådhed, at de kunne slå Mogens og Bente Grænse, som sammen med Aase Klitte Holmgren var arrangør på dagen. MEN nej - de unge kunne ikke slå ”de gamle” i krolf.


Krolf i Spøttrup Motion og Sport i Rødding

      - en ny tradition blev født

Lidt flere end 20 personer valgte at trodse den truende vejrudsigt da Spøttrup Motion og Sport inviterede til krolf på banen ved Rødding Ældrecenter. Der var ikke mange, der mærkede de dråber der kom, da der var stor koncentration og mange flotte slag i ”dysten om den lokale ære”. Blodsukkeret var sammen med humøret højt, da alle deltagere blev budt velkommen af værterne Else Dûrr og den nye formand Erik Bentzen med lokale specialister fra kroen, æblesaft og hjemmebagte boller og kage. Vinderne blev fundet i herre- og damerækken, og de vil nu blive mødt af anerkendende blikke, når de går ned ad Rødding Hovedgade lige indtil næste år, hvor Spøttrup Mption og Sport lovede at gentage succesen.


Naturmotionstur

Fredag den 5. maj 2017 deltog 22 personer fra 6 foreninger i en naturmotionsdag, som startede og sluttede med motion i udendørs redskaber, men imellem disse to gange motion gik turen til Mindeparken, hvor en historiker fortalte om området, Mindesmærket fra 1. verdenskrig, hvor 4.140 danske soldater mistede livet - lidt om Donbækhusene, som var arbejderboliger og nu bruges til opbevaring af diverse redskaber for parkens gartner. Det kulturelle sluttede i Dronningens Have, hvor der blev fortalt om slottet og nogle af de mange skulpturer.

Til slut tilbage til Mindeparken, kaffe og evaluering. Alle gav udtryk for, at det havde været en rigtig spændende tur, og der var stor lyst til, at der vil komme flere af den slags ture.
                                             


1. certificerede lokalcenter i Aarhus

Første aarhusianske kommunale lokalcenter certificeret til DAI Senioridrætscenter

Lokalcentret og plejehjemmet Søholm i Stavtrup bliver den 25. april certificeret som senioridrætscenter. Søholm er det første kommunale plejehjem i Aarhus, der opnår den status.

Det er Dansk Arbejder Idrætsforbund under Danmarks Idrætsforbund, der står bag certificering

en af senioridrætscentre. For nogle måneder siden blev det selvejende plejehjem Fortegården i Risskov certificeret og senere følger plejehjemmet i Beder.

Regionsformand Aase Klitte Holmgren siger i den sammenhæng, at ”det glæder mig altid, når DAI kan være med til at bidrage til mere fysisk aktivitet og fællesskab. Lokalcenter Søholm har fået lavet en flot buket af aktiviteter for både beboerne samt borger i lokalområdet. Tillykke til dem”.

Målet er, at der i Danmark skal være mindst 30 certificerede centre inden 2018.

Med certificeringen sættes der fokus på motion og bevægelse både for beboerne på plejehjemmet og for seniorer i lokalområdet.


Bevæg dig for livet - senior

DAI indgår historisk aftale om senioridræt

Aarhus skal være med helt forrest i fremtidens senioridræt. DAI indgår derfor i samarbejde med Danmarks Idrætsforbund og DGI et historisk samarbejde, hvor organisationerne går sammen om at få flere ældre til at bevæge sig. Bevæg Dig for Livet – Senior, hedder projektet og i dag blev en samarbejdsaftale underskrevet af repræsentanter fra Aarhus Kommune, DAI/DIF og DGI.

Regionsformand for DAI Midtjylland og udvalgsformand for senioridrætten i Aarhus, Aase Klitte Holmgren, underskrev aftalen på vegne af DAI/DIF og udtaler i den sammenhæng; ”jeg glæder sig til at kunne sætte en ekstra motor på arbejdet for senioridrætsforeningerne, så vi kan støtte dem i det fremragende stykke arbejde, de hver dag laver ude lokalt”.

Rådmanden for Sundhed og Omsorg, Jette Skive, siger endvidere; ”heldigvis stiger levealderen i disse år. Vi skal dog ikke bare have et langt liv, men også et godt liv. Ved at dyrke motion og idræt i foreninger kommer vi i bedre fysisk form og bliver en del af et fælleskab”.

Bevæg dig for livet – Senior og Aarhus Kommune, har den målsætning, at antallet af seniorer i de aarhusianske idrætsforeninger skal være øget med 15 % inden midten af 2019.

Der vil i løbet af foråret blive indkaldt til stormøde med alle senioridrætsforeninger i Aarhus.


KOM OG VÆR MED

Region Midtjylland byder dig indenfor.

På nuværende tidspunkt har vi bowling, fodbold, krolf og senioridræt, som du kan læse lidt mere om i den vedhæftede fil, og du finder også oplysning om kontakmuligheder.

Har du lyst til at være frivillig leder, byder vi dig også indenfor, og har du lyst til at være med til at starte noget nyt, så hører vi gerne fra dig.

Vi mener, at vi har EN VERDEN AF GODE OPLEVELSER, og den kan du blive en del af.

KOM_OG_VAER_MED.pdf                      


Ny aktivitet i din forening - kanonsucces

Krolf i din forening - en succes fra starten:
Hvad er KROLF !!

Krolf er en blanding af Golf og Kroket - Tryk på læs mere
* Træningstider i Midtjyllands klubber.pdf
Krolf_Regler_revideret_24._februar_2018.pdf 
* KROLF for_alle Info Midtjylland.pdf

* Medlemshvervning_krolf.docx

  
  
 
Sponsorer

Nyheder fra forbundet
Log ind
Brugernavn

KodeordEr du endnu ikke registreret bruger?
Klik her for at oprette dig.

Har du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.